Skip to main content

Evenementen op loopafstand

Op loopafstand van Vanzz kunt u genieten van concerten van grote nationale en internationale artiesten in de AFAS Live, de Ziggo Dome en van dancefeesten of voetbalwedstrijden in de Johan Cruijff Arena, de thuishaven van Ajax.

Wellicht wilt u eerst lunchen of dineren en een borrel achteraf, onze bar en restaurant maken uw avondje uit compleet!

Vrijdag 15 oktober 2021
Claptone presents: the Masquerade 15 oktober 2021
AFAS Live

De mysterieuze man met het gouden masker en miljoenen fans, Claptone, maakt zijn debuut met Masquerade concept in de AFAS Live op vrijdag 15 oktober 2021. The Masquerade combineert magie, mysterie, intrige en natuurlijk de kenmerkende Claptone melodieuze house sound. Unieke visuals, mysterieuze decoratie en magisch entertainment onder aanvoering van Claptone en zijn DJ vrienden.  Jaarlijks betoverd hij met The Masquerade dansvloeren op Ibiza, Maimi, Londen en op festivals Tomorrowland. Speciaal voor ADE zal Claptone een aantal bijzondere muzikale vrienden uitnodigen

Vrijdag 15 oktober 2021
Awakenings 15 oktober 2021
Ziggo Dome

Op vrijdag 15 oktober 2021 vindt het allereerste techno evenement in de Ziggo Dome plaats, namelijk Awakenings X Reinier Zonneveld! 

Awakenings en Reinier Zonneveld slaan de handen ineen en creëren samen de allergrootste indoor techno dansvloer in de Ziggo Dome! Reinier Zonneveld geeft deze nacht een solo show. Dit is niet alleen het grootste indoor evenement van Awakenings ooit, maar ook nog eens de allereerste techno show in de Ziggo Dome! Dit evenement wordt het grootste indoor techno evenement in de geschiedenis dat plaatsvindt in één zaal met slechts één artiest. Nu al legendarisch dus!

Zaterdag 16 oktober 2021
Paul Kalkbrenner 16 oktober 2021
AFAS Live

De bekendmaking van zijn Europese tour volgt kort na de release van zijn nieuwe single ‘Si Soy Fuego’. Afgelopen weekend werd de begeleidende video opgenomen tijdens de 20e editie van Exit Festival in Servië. Het optreden, waarin 8 gloednieuwe nummers debuteerde, gaf een voorproefje van wat er nog van de producer gaat komen. Naast nieuwe muziek heeft Kalkbrenner in de afgelopen 18 maanden dat hij niet kon optreden een geheel nieuwe liveshow ontwikkeld, met een decor dat meer op een Broadway-podium dan op een concert lijkt.

dinsdag 19 oktober 2021
Champions League Ajax-Dortmund 19 oktober 2021
Johan Cruijff Arena

Moedig onze helden aan! Aanvang 21:00 maar kom gezellig naar Vanzz voor een drankje en/of diner en kijk hier live naar de wedstrijd.

Reserveer snel via info@.vanzz.nl of reserveer telefonisch via: 020 5672 444

Zondag 24 oktober 2021
Ajax-PSV 24 oktober 2021
Johan Cruijff Arena

Moedig onze helden aan! Aanvang 16:45 maar kom gezellig naar Vanzz voor een drankje en/of diner en kijk hier live naar de wedstrijd.

Reserveer snel via info@.vanzz.nl of reserveer telefonisch via: 020 5672 444.