Skip to main content

Evenementen op loopafstand

Op loopafstand van Vanzz kunt u genieten van concerten van grote nationale en internationale artiesten in de AFAS Live, de Ziggo Dome en van dancefeesten of voetbalwedstrijden in de Johan Cruijff Arena, de thuishaven van Ajax.

Wellicht wilt u eerst lunchen of dineren en een borrel achteraf, onze bar en restaurant maken uw avondje uit compleet!

Woensdag 19 januari 2022
Uefa Futsal Euro2022 19 januari TM 6 februari 2022
Ziggo Dome

Voor het eerst in de geschiedenis strijden zestien landen om de Europese titel. Een unieke kans dus om de beste futsalspelers van Europa van dichtbij in actie te zien. Als host is het Nederlands futsalteam automatisch van de partij. O.a. in de Ziggo Dome kunnen veel toeschouwers genieten van Europees topfutsal. Spektakel gegarandeerd!

Finale is op 6 februari 2022.

Zondag 13 februari 2022
Ajax-Twente
Johan Cruijff Arena

Moedig onze helden aan! Aanvang 16:45 maar kom gezellig naar Vanzz voor een drankje en/of diner en kijk hier live naar de wedstrijd. 
Reserveer snel via info@.vanzz.nl of reserveer telefonisch via: 020 5672 444

Woensdag 16, Donderdag 17 en Vrijdag 18 februari 2022
Snelle
AFAS Live

Lars Bos, beter bekend als Snelle, kondigde zijn grootste soloconcert tot nu toe aan. De rapper staat op 16, 17 & 18 februari 2022 voor het eerst op eigen kracht in AFAS Live. 

2019 is onmiskenbaar het jaar van Snelle. Op 24 oktober dat jaar verscheen zijn album ‘Vierentwintig’, die binnen één dag de gouden status behaalde en inmiddels al meer dan 126 miljoen keer is gestreamd. Op het album staan onder andere de hits ‘Reünie’ en ‘Lippenstift’ een samenwerking met Marco Borsato en John Ewbank. Beide nummers stonden op #2 en #3 in de Nederlandse Top 40 waarmee Snelle de eerste Nederlandse artiest is die ooit met twee nummers tegelijk in de top 3 stond en zich hiermee in een rijtje artiesten mag scharen als Justin Bieber en Ed Sheeran. Daarnaast won hij in oktober ook de MTV EMA Award voor Best Worldwide Act en ontving hij maar liefst drie Edison nominaties.

 Snelle geeft na zijn uitverkochte ‘24/7 tour’ in de Melkweg aan dat hij klaar is voor het grote werk: ‘Het was geweldig om te kunnen touren door heel Nederland. We stonden in bomvolle zalen met fans die allemaal mijn nieuwe muziek mee konden zingen. Fantastisch! Ik kan niet wachten om in oktober in AFAS Live te staan.’
 
De successen van een van de populairste muzikanten van dit moment smaken naar meer en dus is een soloconcert in AFAS een logisch vervolg. De rapper zal, onder begeleiding van zijn eigen ‘Lieve Jongens Band’ een compleet nieuwe show neerzetten. Zijn muzikaliteit zal gecombineerd worden met een indrukwekkende productie vol verrassingen. ‘Ik ga iets doen wat ik nog niet eerder heb gedaan. Een soloconcert in de AFAS Live met volledige band en ik kan alvast beloven tegen die tijd ook weer veel nieuwe muziek te hebben om live te kunnen performen. Ik kan niet wachten, het wordt een groot spektakel!’ aldus Snelle.  

Zaterdag 19 februari 2022
Peacock in concert
AFAS Live

Time is an illusion: our perception of its flow doesn’t match the physical reality we experience. When time emerges, both illusions and the representation of humans’ inability to see the world in all of its details arise. But what is reality then, if there even is one to be defined?

Join Peacock in Concert in their grand deep dive through the illusion of time, challenging the perception of the world we experience.

This year, Peacock in Concert will be bigger than it ever was before. No less than the AFAS Live represents the ground on which the Illusion of Time will be discovered. The members of Peacock in Concert are above all committed to provide you with an incredible show experience, that won’t leave your thoughts any time soon.

Peacock in Concert has quickly transformed into a one-of-a-kind experience within the harder styles of dance music. with an ensemble consisting of true musicians with a creative vision, Peacock in Concert has perfected their formula, leading crowds to euphoria with every single performance. Get ready for them to take it to an all-time high this upcoming November, making you second guess the concept of time by a unique composition of visuals, beats and melodies.

Zaterdag 19 februari 2022
het grootste feestcafé van Nederland
Ziggo Dome

Met een combinatie van de beste après-ski party, het leukste carnavalsfeest en de sfeer van het gezelligste tentfeest, belooft ook deze tweede editie bezoekers een gegarandeerd dans-, zing-, en feestfestijn. Meezingen op grote feestnummers, hossen in de polonaise of verkleed of juist niet: tijdens deze avond waar feest de verbindende factor is, kan het allemaal. Naast het Feestteam zelf treden er ruim 20 andere feestartiesten op.